Pzt - Cumt: 08.00 - 18.00

1789 Görüntüleme

Metal Raf Sistemleri Fiyatları

Raf sistemleri tercih etmek isteyen, raf satın almak isteyen ve özel tasarım raf sistemi yaptırmak isteyen müşterilerin merak ettiği unsurlardan biri raf sistemi fiyatlarıdır. Metal raf sistemleri, kaliteleri ve dayanıklılıkları ile her türlü alanda tercih edilen raf sistemleridir. Raf sistemlerinde fiyatı etkileyen noktalardan bazıları; raf sistemlerinin üretildiği malzeme ve istediğiniz depo raf sistemleri boyutudur.

Raf fiyatları, tercih ettiğiniz raf türüne göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin; standart ölçülere sahip, hazır raf sistemleri tercih ettiğinizde daha düşük bir fiyatla karşılaşacakken, özel tasarım raf sistemi yaptırmak istediğinizde üretim ve montaj gibi etkenler fiyatlandırmayı değiştirecektir. Son derece dayanıklı ve kaliteli olan metal raf sistemleri fiyatları deponuzun büyüklüğü, istiflenecek ürünlerin ağırlığı ve tasarımsal unsurların çeşitliliğine göre farklılık göstermektedir. Raf sisteminin fiyatının belirlenebilmesi için en önemli unsur tercih ettiğiniz veya özel üretim istediğiniz raf sisteminin projelendirilmesidir. Projelendirme aşamasında sizlerden alacağımız raf alanının genişliği, raf sistemi kurulacak alanın büyüklüğü, kurulacak raf sisteminin genişliği, derinliği ve kalınlığı gibi farklı yapısal bilgiler raf fiyatlarına etki etmektedir.

Üretilecek raf sisteminde önceliğimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarıdır. Bizlere çeşitli taleplerini ileten müşterilerimize en kaliteli raf sistemini, en uygun fiyata imal edebilmek için profesyonel ekimiz ile titizlik içinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Deponuzda, çalışma alanlarınızda ve evinizde hem istifleme verimi sağlamak hem de dayanıklı ve şık metal raflara sahip olmak için İletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Yazımızın PDF haline aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

https://www.durakraf.com/dosyalar/2022/1/metal-raf-sistemleri-fiyatlari-durak-raf-raf-imalati_28012022105520.pdf

En Çok Görüntülenen Yazılar
Adres:
Yüzyıl Mahallesi, Kışla Caddesi,
2131 Sk.No:9 Bağcılar / İstanbul
Müşteri Temsilcisi

Durak Raf ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler! Size nasıl yardımcı olabiliriz?

11:41:24
Görüşmeyi Başlat
Whatsapp